Politici de retur
  
In situatia in care sunteti nemultumit de produsul primit il puteti returna in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii produsului. Legislatia romaneasca in domeniu prevede: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in scris, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".
Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (ambalajul original si documentele care l-au insotit).  In maxim 30 de zile de la data returnarii, va vom inapoia contravaloarea comenzii in contul dumneavoastra sau prin mandat postal.  Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.
Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Suma inapoiata este formata strict din contravaloarea produselor.
Daca doriti sa returnati o comanda care v-a fost livrata, trebuie sa ne anuntati in scris despre acest lucru, data la care v-a fost livrata si daca doriti sa inlocuiti produsele. Va rugam sa ne trimiteti aceasta instiintare scrisa pe adresa de email: [email protected] Numai dupa procesarea si aprobarea acestei instiintari de catre www.brocherie.com, veti putea returna produsul. Orice retur facut fara instiintarea noastra prealabila de catre client, nu va fi procesat.                                                                                                                                
Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.
    

PENTRU CA FIECARE CARTE ESTE PERSONALIZATĂ LA CERINȚA CLIENTULUI
COMANDA SE FACE PRIN E-MAIL
SPECIFICANDU-SE FIECARE DETALIU PE CARE DORIȚI SĂ ÎL TRANSIMTEȚI
(TEXTUL DORIT, MODELUL DORIT, DATA LIMITĂ, CULOAREA COPERȚII INTERIOARE)