PENTRU CA FIECARE CARTE ESTE PERSONALIZATĂ LA CERINȚA CLIENTULUI
COMANDA SE FACE PRIN E-MAIL
SPECIFICANDU-SE FIECARE DETALIU PE CARE DORIȚI SĂ ÎL TRANSIMTEȚI
(TEXTUL DORIT, MODELUL DORIT, DATA LIMITĂ, CULOAREA COPERȚII INTERIOARE)

Termeni si conditii
  
  Definitii
Acest site este intretinut si administrat de catre firma SC PRETTY LINE SRL, denumita in continuare Furnizor. 
Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.brocherie.com, va fi denumita Client. 
Adresa web care este proprietatea Furnizorului (www.brocherie.com), va fi denumita site-ul www.brocherie.com. 
Fotografiile, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.brocherie.com, vor fi denumite in continuare continut.

•  Drepturi de Autor
Intregul continut al site-ului www.brocherie.com este proprietatea Furnizorului, si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. 
Folosirea fara acordul Furnizorului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). 
Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.brocherie.com in scopul copierii continutului de catre dispozitive sau programe automate sau copierea manuala a continutului. 
Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al Furnizorului.

•  Inregistrarea si comportamentul ca membru al site-ului www.brocherie.com.
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
Accesul la serviciu de cumparare online este permis oricarui utilizator care poseda sau isi creeaza un cont. www.brocherie.com poate limita accesul clientului la serviciu, in functie de comportamentul sau anterior. Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi clienti. In situatia in care se descopera accese de acest gen, www.brocherie.com  isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul clientului la continut sau serviciu.
In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

•  Securitatea Datelor Personale si a Informatiilor
Datele personale introduse de catre Client vor fi folosite de Furnizor, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., nefiind in nici un caz furnizate / vandute unei terte parti. Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

•  Declinarea Responsabilitatii
Continutul site-ului www.brocherie.coma fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. 
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. 
De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod (detalii, culori sau nuante). 
Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este egala cu valoarea produselor incasata de Furnizor de la clientul respectiv. Furnizorul nu poate fi facut raspunzator pentru cheltuielile conexe (transport, comisioane bancare, etc.) sau alte prejudicii cauzate clientului datorita nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produsului.

•  Taxe Suplimentare
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie. Furnizorul nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

•  Returnarea produselor
In situatia in care sunteti nemultumit de produsul primit il puteti returna in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii produsului. Legislatia romaneasca in domeniu prevede: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in scris, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".
Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (ambalajul original si documentele care l-au insotit).  In maxim 30 de zile de la data returnarii, va vom inapoia contravaloarea comenzii in contul dumneavoastra sau prin mandat postal.  Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.
Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Suma inapoiata este formata strict din contravaloarea produselor.
Daca doriti sa returnati o comanda care v-a fost livrata, trebuie sa ne anuntati in scris despre acest lucru, data la care v-a fost livrata si daca doriti sa inlocuiti produsele. Va rugam sa ne trimiteti aceasta instiintare scrisa pe adresa de email: [email protected] Numai dupa procesarea si aprobarea acestei instiintari de catre www.brocherie.com, veti putea returna produsul. Orice retur facut fara instiintarea noastra prealabila de catre client, nu va fi procesat.                                                                                                                                
Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

•  Promotii si concursuri
www.brocherie.com stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

•  Frauda si conflicte
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de acces neautorizat la baza de date sau in zone restrictionate ale site-ului www.brocherie.com, de a modifica continutul sau structura site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.brocherie.comva fi considerata tentativa de fraudare a site-ului www.brocherie.comsi va face obiectul unei plangeri penale, impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt, la organele de drept competente.
Orice conflict aparut între furnizor si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.
In momentul efectuarii unei comenzi on line pe site, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus. Acceptarea acestor termeni si conditii da nastere unui veritabil contract intre parti, facand aplicare clauzelor Codului Civil si Comercial.

  
Politica de confidențialitate brocherie 
1. Informații generale
Protecția datelor reprezintă o chestiune de încredere și vrem să aveți încredere în noi cu protejarea confidențialității dvs. Prin urmare,
SC PRETTY LINE, IASI, STR VASILE LUPU, NR 100B, BL G3 ET4 AP 28
 (Operator de date),
se angajează să respecte întotdeauna legislația privind protecția datelor și să vă informeze cu privire la modul în care colectă și utilizăm datele dvs., atât pe website-ul nostru, cât și în aplicația brocherie.
Informații personale 
Informațiile personale reprezintă orice informații concrete sau personale care au legătură cu o persoană identificată sau care poate fi identificată. Acestea includ numele dvs., numărul de telefon, adresa și toate datele corelate pe care le primim atunci când faceți o comandă sau va abonati la newsletter. Nu includ datele statistice pe care le colectăm atunci când vizitați website-ul nostru, care nu pot fi legate direct de dvs. ca persoană.
2. Fișiere jurnal
Atunci când vizualizați o pagină de pe website-ul nostru, înregistrăm automat o secvență de date și de informații în așa numitele „fișiere jurnal”. Fișierele jurnal pot conține următoarele informații:
Data și ora vizitei
Numele paginii vizualizate
Adresa IP a dispozitivului utilizat
Datele de identificare ale dispozitivului (Google AdIP, Apple IDFA)
ID-ul sesiunii
Browserul și versiunea utilizată
Sistemul de operare
Referrer (link-ul de pe care a fost accesată pagina)
Avem nevoie de aceste fișiere jurnal pentru disponibilitatea tehnică a magazinului nostru online și pentru optimizarea modului de afișare a acestuia pe dispozitivul folosit de dvs. De asemenea, folosim datele din fișierele jurnal pentru a detecta erori, pentru a recunoaște potențialele amenințări și pentru a ne proteja magazinul online de atacurile rău intenționate.
Articolele 6 (1) b și 6 (1) c din GDPR UE (Regulamentul general privind protecția datelor în Uniunea Europeană),
3. Cum folosește brocherie datele mele?
Website-ul nostru vă permite să comandați produse online. Pentru a procesa comanda și pentru a îndeplini obligațiile create în momentul efectuării acesteia, brocherie procesează informațiile personale pe care le colectează. Vă salvăm detaliile de contact și orice alte informații personale pe care ni le dezvăluiți atunci când faceți o comandă (inclusiv numele, adresa, e-mail-ul, informațiile de plată și de retur) pentru a vă putea procesa comanda și pentru gestionarea contului dvs. de client. Articolul 6 (1) b din GDPR UE (Regulamentul general privind protecția datelor în Uniunea Europeană) îi acordă companiei brocherie permisiunea de a face acest lucru.
a. Prevenirea fraudelor
Datele dezvăluite de dvs. față de brocherie ca parte din comanda dvs. pot fi utilizate pentru verificarea activităților în ceea ce privește unele comenzi neobișnuite (de ex., comanda simultană a unui număr mare de produse, la aceeași adresă, prin conturi de client diferite). Compania brocherie are un interes legitim să efectueze astfel de verificări (de ex., pentru a evita pierderile prin plăți sau pentru prevenirea furturilor de identitate). Procesarea datelor este realizată în conformitate cu Articolul 6 (1) f din GDPR UE (Regulamentul general privind protecția datelor în Uniunea Europeană).
4. Ce tip de date sunt utilizate în scopuri de marketing direct?
Compania brocherie are un interes legitim în utilizarea informațiilor personale în scopuri de marketing. În cazul în care nu se specifică altfel, utilizarea informațiilor personale pentru activități de marketing se bazează pe Articolul 6 (1) f din GDPR UE (Regulamentul general privind protecția datelor în Uniunea Europeană). Există diferite modalități în care pot fi utilizate informațiile dvs.:
a. Newsletter-uri
În diferite zone din magazinul nostru online, veți avea oportunitatea de a profita de diferite beneficii, prin abonarea la newsletter-ul nostru. Abonații primesc în mod regulat noutăți despre reduceri, tendințe, promoții speciale în magazin și oferte personalizate. Pentru optimizarea newsletter-ului nostru și în scopuri statistice, înregistrăm momentul și cât de des este citit. Aceste informații sunt pseudonimizate în momentul colectării.
Newsletterul brocherie respectă acordul dvs. expres, în conformitate cu Articolul 6 (1), împreună cu Articolul 7 din GDPR UE (Regulamentul general privind protecția datelor în Uniunea Europeană).
În mod normal, vă puteți dezabona de la newsletter-ul nostru în orice moment, trimițând un e-mail la [email protected], accesând magazinul online sau urmând instrucțiunile de la sfârșitul fiecărui newsletter. 
b. Renunțare
În cazul în care nu doriți să utilizăm, procesăm sau transferăm informațiile dvs. personale în scopuri de marketing, ne puteți informa în orice moment, trimițând o scrisoare informală către brocherie, SC PRETTY LINE, IASI, STR VASILE LUPU, NR 100B, BL G3 ET4 AP 28  sau un e-mail la [email protected]
Cu toate acestea, această renunțare nu se aplică datelor de care avem nevoie pentru a vă procesa comanda. După primirea solicitării dvs. de renunțare, nu vom mai utiliza datele respective în alte scopuri în afară de procesarea comenzii dvs. și nici nu le vom procesa sau transmite mai departe.
5. Ce date colectează brocherie în magazinul online?
Pe lângă datele necesare pentru procesarea achiziției dvs., colectăm și informații despre comportamentul dvs. în legătură cu achizițiile și navigarea din momentul în care vizitați website-ul nostru. Aflați mai jos cum colectăm și procesăm datele atunci când folosiți website-ul sau aplicația noastră.
a. Cookie-uri
Cookie-urile sunt fișiere text de dimensiuni mici, descărcate pe computerul, tableta sau telefonul dvs. de website-urile pe care le vizitați. Cookie-urile sunt utilizate pe scară largă pentru a face navigarea mai ușoară, mai eficientă și mai sigură. Folosim cookie-uri pentru a ține evidența produselor pe care le aveți în coș, pentru afișarea articolelor vizualizate recent și pentru a vă oferi recomandări de produse relevante. Cookie-urile ne ajută să ne adaptăm website-ul la cerințele dvs. și să facem navigarea cât mai posibilă.
Pe website-ul nostru folosim următoarele tipuri de cookie-uri:
Cookie-uri interne   
Aceste cookie-uri sunt lansate direct de website-ul nostru. În funcție de scopul acestora, unele rămân stocate pe computerul sau dispozitivul dvs. chiar și după ce părăsiți site-ul (așa numitele „cookie-uri persistente”, folosite pentru autentificări și renunțări). Altele sunt șterse atunci când închideți browserul (așa numitele „cookie-uri de sesiune”, care se aplică unei singure sesiuni, de exemplu, folosite pentru păstrarea sortării produselor sau a metodelor de filtrare). 
Cookie-uri terțe
Aceste tipuri de cookie-uri sunt controlate de terți. De obicei, terții sunt companii care afișează reclamele noastre pe alte website-uri. Aceștia folosesc cookie-uri pentru a stoca informații, precum dacă unul dintre bannerele web afișate a influențat o achiziție (așa numita „urmărire a conversiilor”).
Aceste cookie-uri sunt cookie-uri temporare, stocate pe hard drive-ul dvs. și apoi șterse automat după o perioadă de timp specificată în prelabil. Cookie-urile companiilor nostre partenere conțin doar date pseudonimizate, majoritatea fiind anonimizate. Acestea le permit partenerilor noștri să vadă ce produse ați vizualizat, ce produse ați căutat sau dacă ați făcut vreo achiziție. Acestea includ date despre produsele pe care le-ați vizualizat, produsele pe care le-ați căutat sau dacă ați făcut vreo achiziție. Pentru a vă putea afișa cea mai bună publicitate, potrivită pentru interesele dvs., unii dintre partenerii noștri publicitari colectează și informații de pe website-urile pe care le-ați vizitat anterior sau despre produsele care vă interesează. Datele pseudonimizate nu pot fi utilizate pentru a vă identifica personal și sunt colectate numai pentru ca partenerii noștri să-și poată personaliza reclamele pentru interesele dvs. 
Acest lucru este stabilit în Articolul 6 (1) f din GDPR UE (Regulamentul general privind protecția datelor în Uniunea Europeană).
În cazul în care nu doriți stocarea de cookie-uri pe computerul dvs., vă puteți schimba setările browserului astfel încât niciun cookie să nu fie salvat pe hard drive-ul dvs. și orice cookie-uri existente să fie șterse. Iată cum:
Mai jos veți găsi link-uri către instrucțiuni privind modul de dezactivare a cookie-urilor în browserele cele mai cunoscute:
Mozilla Firefox (https://support.mozilla.org/ro/kb/activarea-si-dezactivarea-cookie-urilor)
Internet Explorer (https://support.microsoft.com/ro-ro/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies)
Google Chrome (https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=ro)
Opera (https://www.opera.com/help/tutorials/security/privacy/)
Rețineți: în cazul în care cookie-urile nu sunt activate pe dispozitivul dvs., experiența dvs. de cumpărături pe brocherie va fi limitată. Vă recomandăm activarea cookie-urilor, pentru a putea utiliza toate funcțiile oferite de website-ul nostru.
b. Personalizare
În vederea optimizării constante a website-ului nostru, folosim așa numitele instrumente de „personalizare”. Pe lângă îmbunătățirea utilității, acestea ne permit să adaptăm conținutul și serviciile noastre conform intereselor dvs.
Tehnologia de urmărire, care monitorizează comportamentul dvs. de navigare este o astfel de metodă, iar recomandările personale primite de dvs. reprezintă altă metodă.
 I. Urmărirea comportamentului de navigare în scopuri de marketing personal
Prin această funcție înregistrăm comportamentul dvs. de navigare pe website-ul nostru și îl stocăm într-un profil de utilizator pseudonimizat, care nu poate fi corelat direct cu dvs. Informațiile pot fi utilizate pentru îmbunătățirea utilității tehnice a website-ului nostru, fapt care facilitează navigarea clienților noștri. 
Urmărirea web ne ajută și să ne adaptăm activitățile de marketing conform intereselor dvs. și să vă prezentăm oferte promoționale de care ați putea fi interesat (de exemplu, transport gratuit).
Politica noastră de urmărire se bazează pe Articolul 6 (1) f din GDPR UE (Regulamentul general privind protecția datelor în Uniunea Europeană).
Puteți obiecta în orice moment față de stocarea datelor sub formă de profile de utilizator pseudonimizate, cu efect ulterior, prin dezactivarea stocării de cookie-uri din browserul dvs. Însă, rețineți că prin dezactivarea cookie-urilor nu veți putea utiliza toate funcțiile website-ului nostru.
II. Recomandări personale
Atunci când navigați pe website-ul brocherie, este posibil să vi se afișeze recomandări personale. Acestea se bazează pe istoricul dvs. de achiziții, inclusiv articolele sau grupurile de produse pe care le-ați vizualizat, articolele pe care le-ați adăugat în coș sau articolele pe care le-ați achiziționat. Datele sunt pseudonimizate și nu pot fi corelate direct cu dvs.   
În cazul în care nu doriți ca istoricul dvs. de achiziții să fie stocat sau afișat pentru recomandări, vă puteți retrage permisiunea în orice moment, cu efect ulterior, prin dezactivarea stocării de cookie-uri în browserul dvs. Însă, rețineți că prin dezactivarea cookie-urilor, nu veți putea utiliza toate funcțiile website-ului nostru.
c. Analiză web și redirecționarea din partea terților
Pe lângă funcțiile noastre de personalizare, folosim și câteva servicii terțe pentru îmbunătățirea website-ului nostru și adaptarea conținutului la interesele clienților noștri.
Unul dintre aceste servicii este tehnologia de redirecționare online. Tehnologia ne permite să identificăm utilizatorii care au vizitat website-ul nostru anterior prin intermediul conținutului online de pe website-urile partenerilor noștri. Cercetările demonstrează că afișarea reclamelor personalizate, în funcție de interese, este în general mult mai interesantă pentru utilizatori decât conținutul nepersonalizat. Reclamele redirecționate se bazează pe comportamentul dvs. de navigare anterior. Datele sunt complet pseudonimizate și nicio informațile personală nu este stocată. Tehnologia de redirecționare este utilizată numai în conformitate cu legislația privind protecția datelor.
Politica noastră de redirecționare se bazează pe Articolul 6 (1) f din GDPR UE (Regulamentul general privind protecția datelor în Uniunea Europeană).
Puteți alege să vă retrageți acordul prin care brocherie poate utiliza analize web și tehnologii de redirecționare, dezactivând stocarea de cookie-uri din browserul dvs. Însă, rețineți că prin dezactivarea cookie-urilor nu veți putea utiliza toate funcțiile website-ului nostru.
Aceștia sunt partenerii individuali cu care colaborăm în prezent:
I. Google Analytics
Acest website folosește Google (Universal) Analytics, un serviciu de analiză web al Google Inc. („Google”). Analytics lansează metode care fac posibilă analizarea modului în care ați utilizat website-ul nostru, prin utilizarea așa numitelor „cookie-uri”, care sunt fișiere de tip text, stocate pe computerul dvs. Informațiile generate prin utilizarea acestui website de către dvs. sunt transmise, ca o regulă, către un server Google din SUA și stocate acolo. Prin activarea funcției de anonimizare IP pe acest website, adresa IP este scurtată, în cadrul țărilor membre ale Uniunii Europene sau în alte state contractante care au luat parte la acordul din Spațiul Economic European, înainte de transferul ulterior. Doar în cazuri excepționale, adresa IP completă este trimisă către un server Google din SUA și scurtat acolo. Adresa IP anonimizată transferată de browserul dvs. în cadrul Google Analytics nu este combinată cu datele Google. Google folosește aceste informații pentru a evalua utilizarea website-ului de către dvs., pentru a crea rapoarte despre activitățile website-ului și pentru a-i furniza proprietarului website-ului servicii ulterioare cu privire la utilizarea website-ului și a internetului.
Sesiunile și campaniile se încheie după trecerea unei anumite perioade de timp. Implicit, sesiunile se încheie după 15 minute de inactivitate, iar campaniile după 14 zile.
Limita perioadei de timp maxime pentru o campanie este de doi ani. Aflați mai multe despre Termenii serviciilor Google aici:
https://www.google.com/analytics/terms/
Puteți opri stocarea de cookie-uri prin schimbarea setărilor browserului dvs. Însă, rețineți că prin dezactivarea cookie-urilor nu veți putea utiliza toate funcțiile website-ului nostru. De asemenea, puteți refuza colectarea sau transmiterea datelor bazate pe cookie-uri sau a datelor bazate pe comportamentul de navigare anterioară (inclusiv adresa dvs. IP) de către Google, prin descărcarea și instalarea plug-in-ului de refuzare. Accesați următorul link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
De asemenea, folosim Google Analytics pentru evaluarea datelor din funcțiile de marketing AdWord, Double Click și Google, doar în scopuri statistice. Pentru a controla modul în care Google utilizează informațiile dvs. sau pentru dezactivarea acestei funcții, accesați https://adssettings.google.com/.
 II.  Double Click
DoubleClick by Google și Google Remarketing sunt servicii furnizate de Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA („Google”). DoubleClick by Google și Google Remarketing folosesc cookie-uri pentru a vă afișa reclame relevante. Browserului dvs. îi este alocat un ID pseudonimizat pentru a se verifica reclamele afișate și cele pe care ați dat clic. Aceste cookie-uri nu conțin informații care pot fi corelate direct cu dvs. Utilizarea de cookie-uri îi permite companiei Google și website-urilor sale partenere doar afișarea de reclame bazate pe istoricul dvs. de navigare pe website-urile noastre și altele. Informațiile colectate de cookie-uri sunt transferate către un server din SUA de către Google, unde sunt analizate și stocate. Google respectă reglementările privind protecția datelor din Scutul de confidențialitate al SUA și este înregistrată în programul Scutul de confidențialitate al Departamentului de comerț al SUA. Datele pot fi transferate de la Google către un terț doar în conformitate cu legislația privind protecția datelor sau ca parte din procesarea unui ordin. Google nu va corela datele dvs. cu alte date colectate despre dvs. Prin utilizarea website-ului nostru, sunteți de acord cu procesarea datelor dvs. de către Google, precum și cu tipul de procesare în scopul destinat, așa cum este prezentat mai sus. Puteți schimba setările dvs. pentru a preveni stocarea de cookie-uri pe dispozitivul dvs., însă nu veți avea la dispoziție toate funcțiile website-ului nostru în cazul în care cookie-urile sunt dezactivate. 
Puteți preveni colectarea de date generate de cookie-uri și legate de istoricul dvs. de navigare de către Google, precum și procesarea datelor dvs. de către Google, prin utilizarea link-ului următor, pentru schimbarea setărilor: https://www.google.com/settings/ads/.
De asemenea, puteți vizita website-ul Alianței privind publicitatea digitală și dezactiva cookie-urile acolo: http://www.aboutads.info/choices/.
III. Google AdWords (remarketing/urmărire conversie)
Website-ul nostru folosește serviciu AdWords. Google AdWords este un program de publicitate online din partea Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA („Google”).
Ca parte din serviciul AdWord al Google, folosim funcția de remarketing. Funcția de redirecționare ne permite să promovăm alte website-uri în rețeaua de afișare Google (așa numitele „reclame Google” de pe Google sau alte website-uri), care reflectă interesul utilizatorilor website-ului nostru. Pentru acest lucru, analizăm utilizarea website-ului de către dvs. (de exemplu, ce articole ați vizualizat) pentru a putea afișa aceste articole pe alte website-uri, chiar și după ce ați părăsit website-ul brocherie.  Google stochează un număr în browserele utilizatorilor care vizitează anumite website-uri Google sau website-uri din rețeaua de afișare Google. Acest număr este un cookie care colectează informații despre vizitele utilizatorului pe website. Numărul servește doar pentru identificarea unui browser web pe un anumit computer și nu poate fi corelat direct cu dvs. Nicio informație personală nu este stocată.
Puteți dezactiva cookie-urile Google descărcând și instalând plug-in-ul de refuzare. Folosiți link-ul următor: https://www.google.com/settings/ads/plugin
Aflați mai multe despre Google Remarketing și Politica de confidențialitate Google la http://www.google.com/privacy/ads/
Ca parte din serviciul AdWords al Google, folosim și așa numita „urmărire a conversiei”. Dacă dați clic pe o reclamă Google, un cookie este stocat pe dispozitivul dvs. pentru urmărirea conversiei. Aceste cookie-uri sunt șterse automat după 30 de zile, nu conțin informații personale și nu pot fi corelate direct cu dvs. Informațiile colectate de cookie-urile de conversie sunt utilizate pentru statisticile de conversie pentru clienții AdWords care au ales urmărirea conversiei.
Puteți opri stocarea de cookie-uri pe dispozitivul dvs. prin schimbarea setărilor browserului dvs. Însă, rețineți că prin dezactivarea cookie-urilor nu veți putea utiliza toate funcțiile website-ului nostru.
De asemenea, puteți dezactiva reclamele personalizate din partea Google sau alte reclame online ale Google (din rețeaua de afișare Google) accesând http://www.google.de/settings/ads și apăsând pe „dezactivare”.
Ca alternativă, accesați http://www.aboutads.info/choices/
Aflați mai multe despre setările de confidențialitate și Politica de confidențialitate Google la http://www.google.com/privacy
IV. Mouseflow
Website-ul nostru folosește Mouseflow, un serviciu de analiză pe bază web din partea Mouseflow 2205 152nd Ave NE, Redmond, WA 98052, Statele Unite. (www.mouseflow.com) să colecteze și stocheze date anonime. Datele colectate ajută la analizarea comportamentului utilizatorului. Serviciul folosește cookie-uri, fișiere text de dimensiuni mici salvate pe computerul dvs. atunci când vizitați un site, care ne ajută să vă ținem minte la următoarea accesare. Înainte ca Mouseflow să salveze adresa dvs. IP, aceasta este scurtată, în vederea anonimizării. Colectarea și stocarea de date de către Mouseflow poate fi refuzată în orice moment, cu efect ulterior, prin trimiterea unei solicitări de refuzare pe pagina următoare https://mouseflow.com/opt-out/
V. Hurra
Acest website folosește tehnologii din partea Hurra Communications GmbH (www.hurra.com) pentru a colecta și stoca date despre comportamentul dvs. de navigare pe website-ul nostru. Aceste date sunt utilizate pentru optimizarea website-ului nostru și în scopuri de marketing. Acesta analizează comportamentul dvs. de navigare și este utilizat pentru crearea de profiluri de utilizator pseudonimizate. Serviciul folosește cookie-uri care ne ajută să vă ținem minte la următoarea accesare. Profilurile de utilizator create cu tehnologia hurra.com nu sunt corelate niciodată cu informațiile personale printr-un pseudonim, fără permisiunea dvs. anterioră. Adresele IP sunt scurtate, astfel încât să nu poate fi corelate cu un individ și niciun un profil de utilizator nu poate fi corelat cu o adresă IP.
Aflați mai multe despre politica de confidențialitate a hurra.com sau vizitați-le website-ul pentru a refuza colectarea și stocarea de date pe viitor.
VI. Criteo
Acest website folosește pixeli din partea Criteo SA, 32 Rue Blanche, 75009 Paris, „Criteo Dynamc Retargeting". Aceștia fac posibilă identificarea acelor utilizatori de internet care au fost interesați deja de magazinul și produsele noastre, într-un mod țintit și independent, pe website-urile altor furnizori. În acest scop, în timpul vizitei dvs. pe site-ul nostru, precum și pe cele ale altor furnizori, informațiile despre tehnologia utilizată de dvs. și despre comportamentul dvs. de navigare și utilizare (de exemplu: dispozitivul folosit, ID-ul dispozitivului, pagina accesată, articolele respectate, etc.) sunt colectate și stocate într-un cookie sau în ID-uri promoționale combinate. Aceste informații sunt combinate de Criteo împreună cu informațiile altor clienți, separat pentru fiecare client, și ne permit să vă afișăm produse de care este posibil să fiți interesat. Puteți obiecta față de analiza pseudonimizată a comportamentului dvs. de navigare din partea Criteo folosind link-ul de mai jos către gazdă: https://www.criteo.com/privacy/
VII. Încărcare listă Facebook
Compania brocherie anonimizează adresele de e-mail către Facebook, pentru a permite publicitatea promoțională anonimă prin conturile de Facebook. Mai jos vă puteți retrage acordul pentru transferul adreselor de e-mail anonimizate.
VIII. Audiențe personalizate Facebook
Website-ul nostru are un pixel din partea Facebook Ireland Ltd integrat (pix de audiență personalizată a website-ului). Acest pixel colectează informații pseudonimizate despre modul în care ați utilizat website-ul (de exemplu, ce articole ați vizualizat). Informațiile pot fi utilizate pentru afișarea de conținnut personalizat (de exemplu, în fluxul dvs. Facebook). Vă puteți retrage acordul pentru colectarea de informații prin dezactivarea stocării de cookie-uri în browserul dvs. Însă, rețineți că prin dezactivarea cookie-urilor nu veți putea utiliza toate funcțiile website-ului nostru.
IX. Adjust (aplicație)
Această aplicație folosește tehnologia de analiză „adjust”, prin intermediul adjust GmbH. Aplicația adjust folosește adrese IP și Mac, care sunt anonimizate complet și nu pot fi corelate direct cu dvs. Informațiile colectate prin tehnologia adjust sunt utilizate numai pentru evaluări anonimizate în vederea analizării funcțiilor aplicației și modul de utilizare. Aceste analize sunt realizate doar în scopuri de cercetare a pieței și ne ajută la optimizarea design-ului aplicației noastre. Prin utilizarea acestui website/aplicație, sunteți de acord cu procesarea datelor dvs. anonimizate în scopul specificat mai sus.
Pentru refuza colectarea și stocarea de date, cu efect ulterior, puteți trimite un e-mail la [email protected]
6. Marketing pe rețelele de socializare și plug-in-uri de socializare
Website-ul nostru nu este singura modalitate prin care interacționăm cu dvs. Compania brocherie folosește și rețelele de socializare pentru a ne promova brandul.
a. Marketing pe rețelele de socializare
Pentru promovarea companiei brocherie, avem propriile pagini pe Facebook, Pinterest, Instagram, Tumblr, Twitter, YouTube și GooglePlus. Acestea sunt platforme de rețele de socializare, iar brocherie este doar un alt utilizator. Operatorul fiecărei plaforme este responsabil de modul în care aceștia procesează datele.
Ne puteți contacta prin intermediul acestor pagini, lăsând un comentariu, trimițându-ne un mesaj sau recomandând produse prietenilor dvs.
Site-urile rețelelor sociale oferă informații detaliate despre domeniul, tipul, scopul și procesarea datelor dvs. Acestea conțin și informații despre drepturile dvs. și modul de schimbare a setărilor dvs. de confidențialitate.
În cazul în care nu se specifică altfel, informațiile dvs. personale nu vor fi utilizate de noi în niciun alt mod.
7. Concursuri
Vă oferim în mod regulat oportunitatea de a participa la concursuri, fie pe website-ul nostru sau pe rețelele de socializare. Participarea este complet voluntară. Ca parte din proces, ne vom oferi să vă trimitem noutăți și cataloage pe viitor. Cu excepția cazului în care ne acordați permisiunea expres pentru utilizarea datelor dvs. în scopuri de marketing, acestea vor fi utilizat numai în scopul concursului și pentru notificări legate premiu. Puteți participa la concursurile noastre fără a ne acorda permisiunea de utilizarea a datelor dvs. în scopuri de marketing. Aflați mai multe din termenii și condițiile fiecărui concurs.
Utilizarea datelor personale în cadrul unui concurs se realizează în conformitate cu Articolul 6 (1) b din GDPR UE (Regulamentul general privind protecția datelor în Uniunea Europeană). Datele pot fi utilizate numai în scopuri de marketing, cu acordul dvs. în prealabil și în conformitate cu Articolele 6 (1) a și 7 din GDPR UE (Regulamentul general privind protecția datelor în Uniunea Europeană).
8. Cercetare de piață și sondaje de opinie
Pentru a ne îmbunătăți în mod continuu serviciile și produsele, desfășurăm și cercetări de piață și sondaje de opinie. Participarea la cercetarea de piață este complet voluntară și poate fi desfășurată complet anonim, în cazul în care nu se specifică altfel. Nicio informație personală nu este colectată. Însă, pentru a vă evalua răspunsurile, vom avea nevoie de informații precum gen, grupa de vârstă și mărimea pe care o purtați. Informațiile pe care ni le furnizați vor fi utilizate numai în cadrul campaniei respective, iar apoi vor fi șterse.
Datele pot fi utilizate numai în scopul cercetării de piață, cu acordul dvs. în prealabil și în conformitate cu Articolele 6 (1) a și 7 din GDPR UE (Regulamentul general privind protecția datelor în Uniunea Europeană).
9.  Securitate
Ne angajăm să luăm măsuri tehnice și organizaționale corespunzătoare în vederea protejării informațiilor dvs. personale de ștergerea, modificarea sau pierderea accidentală sau neautorizată, preum și împotriva procesării sau accesării neutorizate sau ilegale. Angajații noștri au obligația legală de a proteja informațiile personale cu care intră în contact și beneficiază de instruire regulată privind protecția datelor.
10.  Perioada de păstrare a datelor
Informațiile personale pot fi păstrate de brocherie atâta timp cât brocherie are un interes legitim legat de acele date, care nu încalcă drepturile de confidențialitate ale persoanei. În cazurile în care interesul companiei brocherie nu încalcă întreruperea stocării de informații personale, datele pot fi păstrate în continuare, dacă acest lucru se cere prin lege (de exemplu, legea comerțului sau legea fiscală). În aceste cazuri, datele pot fi utilizate numai în vederea îndeplinirii solicitărilor legale și nu pot fi accesate în alt mod.
11.  Drepturile dumneavoastră ca persoană la care se referă datele
Aveți dreptul de a cunoaște modul în care am procesat informațiile dvs. personale. De asemenea, aveți dreptul de a ne solicita să ștergem toate informațiile dvs. personale pe care le-am stocat, atâta timp când nu există nicio legislație care să împiedice acest lucru. Puteți obiecta cu privire la procesarea informațiilor dvs. personale în cazul în care există un interes legitim care nu este întrecut de interesele noastre privind procesarea datelor dvs. De asemenea, aveți dreptul de a solicita ca oricare dintre informațiile personale incorecte/incomplete deținute de noi să fie corectate. Aveți dreptul de a solicita să vă transferăm datele colectate cu acordul dvs. sau ca parte dintr-un proces necesar pentru încheierea contractului cu dvs. sau cu un terț numit de dvs. (dreptul la portabilitatea datelor). Atât timp cât procesăm datele colectate cu acordul dvs., aveți dreptul de a vă retrage acordul în orice moment. Retragerea acordului nu face ca procesările anterioare de date, obținute cu acordul dvs., să fie nevalide. Ne puteți contacta în privința drepturilor dvs., scriindu-ne la Serviciul clienți, brocherie, SC PRETTY LINE, IASI, STR VASILE LUPU, NR 100B, BL G3 ET4 AP 28 sau trimițându-ne un e-mail la [email protected] În cazul în care credeți că am procesat datele dvs. fără acordul dvs., puteți depune o plângere la autoritatea de supraveghere competentă:
Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, președinte: D-na Ancuţa Gianina Opre, B-dul Magheru 28-30, Sector 1, BUCUREŞTI, Tel. +40 21 252 5599, Fax +40 21 252 5757, e-mail: [email protected], Website: http://www.dataprotection.ro/ sau
Biroul inspectorului general pentru protecția datelor cu caracter personal - GIODO, ul. Stawki 2, 00-193, Varșovia, Tel. +48 22 53 10 440, Fax +48 22 53 10 441, e-mail: [email protected]; [email protected], Website: http://www.giodo.gov.pl/
12.  Contact
În cadrul secțiunii „contact” vă oferim diferite modalități prin care ne puteți contacta. Pe lângă contactul prin telefon, poștă sau e-mail, puteți folosi și formularul nostru de contact. Datele personale pe care ni le furnizați sunt folosite numai în scopul soluționării solicitării dvs. Unele informații sunt marcate ca obligatorii (*). Avem nevoie de aceste date pentru alocarea și răspunderea la solicitarea dvs. Pentru a vă proteja datele, transmiterea acestora este criptată (https).
Baza legală pentru procesarea datelor dvs. personale este Art. 6 (1) f GDPR UE.
13.  Operator de date
Autoritatea responsabilă pentru procesarea datelor dvs. personale este
SC PRETTY LINE, IASI, STR VASILE LUPU, NR 100B, BL G3 ET4 AP 28
CUI  37378111
Adiminstrator
Otomega Iulia Mihaela
 
14.  Ofițer responsabil de protecția datelor
Ofițerul nostru responsabil de protecția datelor este disponibil pentru orice întrebări sau comentarii pe care le aveți în legătură cu protecția datelor.
 
Ofițer responsabil de protecția datelor
SC PRETTY LINE, IASI, STR VASILE LUPU, NR 100B, BL G3 ET4 AP 28